Luka Koper za trostrani sporazum

Bez autora
Oct 27 2011

Uprava Luke Koper slaže se s potpisivanjem trostranog sporazuma koji će radnicima zajamčiti sigurnost, a njihovim poslodavcima transparentnu poslovnu okolinu te ni na koji način neće ugroziti strateške planove društva. Sporazum je predložio Sindikat izvođača lučkih usluga (SIPS) svojim poslodavcima (IPS) i samoj Luci Koper koja je objema stranama poslala svoje stajalište o prijedlogu sporazuma. Društvo će tim sporazumom dobiti ulogu nadzornika i posrednika. Poručilo je kako je u njegovom interesu da IPS poduzeća (izvođači lučkih usluga) imaju sređen odnos sa svojim radnicima te pozvalo obje strane da pristupe dogovoru o opsegu i vrsti minimalnih prava.

Luka Koper za trostrani sporazumUprava Luke Koper slaže se s potpisivanjem trostranog sporazuma koji će radnicima zajamčiti sigurnost, a njihovim poslodavcima transparentnu poslovnu okolinu te ni na koji način neće ugroziti strateške planove društva.

Sporazum je predložio Sindikat izvođača lučkih usluga (SIPS) svojim poslodavcima (IPS) i samoj Luci Koper koja je objema stranama poslala svoje stajalište o prijedlogu sporazuma.

Društvo će tim sporazumom dobiti ulogu nadzornika i posrednika. Poručilo je kako je u njegovom interesu da IPS poduzeća (izvođači lučkih usluga) imaju sređen odnos sa svojim radnicima te pozvalo obje strane da pristupe dogovoru o opsegu i vrsti minimalnih prava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik